Afla ce se poarta si fii in trend cu moda!

Afla ce se poarta si fii in trend cu moda!

Atunci cand mergi pe strada, cu siguranta observi cum sunt imbracate celelalte femei si observi cum trendurile stabilite de designeri chiar sunt folosite de catre doamne si domnisoare. Daca vrei sa fii si tu la curent cu tot ce se poarta, nu trebuie decat sa iti faci putin timp, sa te interesezi si apoi sa adaptezi stilul sezonului pe gustul tau, in functie de cum te simti tu bine.

Citeste reviste de fashion

Daca vrei sa fii in pas cu tendintele din moda, atunci citeste reviste de fashion. Poti sa le cumperi pe cele in varianta print sau poti sa citesti chiar de pe Internet, in timp ce stai acasa si te bucuri de o cana de ceai sau de cafeaua ta preferata. Exista sectiuni dedicate hainutelor, dar si sectiuni in care poti sa citesti ce se poarta in materie de incaltaminte. In plus, in revistele de fashion vei vedea si fotografii cu modele renumite defiland in diferite parade. Asa iti vei face o parere despre cum s-ar putea aranja hainutele respective pe tine. Daca alegi revistele de fashion de pe Internet, nici nu va trebui sa platesti pentru ele. In plus, acum mai toate publicatiile au macar o sectiune de fashion, pentru ca editorii au inteles cat de interesate sunt doamnele de acest subiect.

TENDINTE MODA

Urmareste emisiuni de fashion la televizor

Exista posturi TV speciale pentru partea de fashion, pe care poti sa vezi parade de moda din diferite capitale importante ale lumii. Astfel, vei descoperi nu doar trendul in materie de moda in Romania, ci si in alte tari, ceea ce iti va oferi o viziune mult mai larga asupra tipurilor de haine care urmeaza sa se poarte in acest sezon sau in sezonul viitor.

Adapteaza moda pe gustul tau

Daca vezi ca un anumit obiect vestimentar este la moda, dar tie nu iti este intru totul pe plac, atunci poti sa il stilizezi si sa il personalizezi pe gustul tau. Poti sa ii adaugi cateva elemente decorative in plus sau, dimpotriva, poti sa mai scoti de pe el cateva lucruri, astfel incat sa iti placa si tie. Poti chiar sa vezi un model de hainuta intr-o revista si de-acolo, daca ai talent, sa iti croiesti ceva similar, dar care sa aiba totusi amprenta ta. Bineinteles, poti sa mergi si la o croitoreasa, sa ii explici cam ce ai vrea si s-ar putea sa iesi mult mai ieftin asa.

TENDINTE

Sa fii in pas cu moda nu este ceva obligatoriu, insa daca simti ca vrei asta, atunci fa-o. Cauta lucrurile care ti se potrivesc, in culorile care iti plac si vei arata foarte bine! Nu e deloc greu sa fii in pas cu moda, insa trebuie mereu sa iti faci timp sa te informezi si sa vezi care sunt trendurile pe care le impun designerii. Cand esti in metrou, poti sa citesti chiar  de pe telefonul mobil, de exemplu, sau poti sa arunci un ochi pe revistele de fashion seara, inainte sa te pui sa dormi.


Pret:

Vezi detalii
Scris de adminx