Avantajele unei persoane care nu are cuplu

Avantajele unei persoane care nu are cuplu

Atunci cand ai o relatie, vrei sa fii singur uneori. Si viceversa. E la fel cu femeile care au parul intins, dar il vor cret. Ei bine, daca nu ai inca o pereche, atunci nu trebuie sa disperi si sa te gandesti ca nu vei mai avea niciodata, pentru ca toate posibilele tale perechi au disparut in ceata sau au deja pe cineva.

Nu mai bine te bucuri de aceasta perioada? Persoana potrivita pentru tine va aparea la momentul ideal, atunci cand nu te astepti si atunci cand nici nu o vei mai cauta. Iata care sunt avantajele unei persoane singure, pe care nu trebuie sa le ignori.

relatie singur
Esti o persoana libera!
Cati oameni care au un cuplu pot spune asta? Foarte putine sau deloc. Atunci cand nu ai o pereche, poti sa faci absolut tot ce iti trece prin cap, fara sa fii nevoit sau nevoita sa dai explicatii nimanui. Iti vine sa pleci la munte la patru dimineata, impreuna cu prietenii? Poti sa pleci! Nu te va suna nimeni sa iti faca o scena la telefon si sa te intrebe unde ai disparut. Vrei sa dormi o zi intreaga? Nu te va deranja. Vrei sa ai parte de sex ocazional si sa incerci diferite lucruri? Poti sa o faci, pentru ca nu trebuie sa fii fidel nimanui, ci numai dorintelor tale. Iata asadar, cum libertatea este un avantaj pentru tine, spre deosebire de cei care au deja un cuplu sau chiar sunt casatoriti.
Nu trebuie sa duci pe umerii tai si problemele unei alte persoane
Cand ai un cuplu, trebuie mereu sa te preocupi de sentimentele celuilalt, sa il asculti atunci cand are o problema, sa auzi cum se plange de seful insuportabil, de prietenii care i-au facut faze aiurea, de parintii care il cicalesc. Trebuie doar sa te preocupi de problemele tale si cel mult ale prietenilor pe care ii ai in preajma. Uneori, cei dintr-o relatie nu mai au rabdare sa auda mereu cicalirile partenerilor si uite asa incepe sa scartaie relatia. Bucura-te cat mai poti de faptul ca deocamdata ai doar doi umeri si doar problemele tale de dus!

relatie singur 2
Nu trebuie sa cumperi mereu cadouri
Ai o relatie, ai si obligatii. E ziua perechii tale de nastere, e ziua de nume, e Craciunul, e Pastele, e Valentines Day. Toate astea inseamna bani, timp pierdut cautand cadouri, multa bataie de cap. Apoi: ii place? Nu ii place? A fost suficient. Daca nu ai o relatie, inseamna ca esti scutit de toate astea si iti poti vedea de ale tale. Poti sa te rasfeti singur cu o pereche noua de pantofi, cu produse cosmetice sau cu alte lucruri pe care ti le doreai tu. Si cand iti faci singur cadouri, nu ai cum sa dai gres.

relatie singur 3
Poti sa te muti in alt oras oricand
Fiind singur, nu depinzi neaparat de o persoana pe care trebuie sa o iei in calcul. Poate ai primit o oferta de un job intr-un alt oras. Daca ai avea o pereche, ar trebui sa discutati, sa vezi daca poate sa plece cu tine, ce faceti cu relatia. Ar fi destul de dificil. Asa ai posibilitatea de a iti face bagajele intr-o zi si de a te muta fara sa te uiti in urma. Profita acum de toate astea! Mai tarziu nu vei mai putea!


Pret:

Vezi detalii
Scris de adminx